All You Can Study

Ga voor een veelzijdig trainingspakket 

Met het All-You-Can-Study-traject biedt Centrum voor Bedrijfsopleidingen de ultieme bijscholing; je kiest uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen alle trainingen waarin je interesse hebt Zo stem je verschillende studietrajecten doelgericht af op je organisatie en kan je er voor een vast bedrag per jaar of maand voor kiezen om ze afwisselend of tegelijk te volgen.

Kostprijs

Een All-You-Can-Study-traject is afhankelijk van de cursussen en je volledige opleidingstraject. Neem voor een concreter financieel beeld contact op met onze school. Wij bekijken heel graag met jou de mogelijkheden!

Wanneer kan ik starten?

Je activeert het All-You-Can-Study-traject wanneer je zelf wil. Daarbij ontvang je de beste service die onze school te bieden heeft; je hebt recht op een persoonlijke opleidingsadviseur en een intake-gesprek. We bekijken samen op basis van je wensen en toekomstperspectieven een aantal planningen. Je beslist te allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en met welke je zal starten. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject beschikbaar.

Geïnteresseerd? Mail dan naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je bent ook van harte welkom in een van onze inkijklocaties. Dat kan elke dag tussen 8.30 uur en 20.00 uur in Antwerpen of tussen 10.00 uur en 17.00 uur in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0