Waardevolle diploma's voor professionals

Centrum voor Bedrijfsopleidingen beloont de inzet, het doorzettingsvermogen en de ambitie van cursisten met een waardevol diploma. Dat diploma is het slotstuk na een geslaagd examen en het bewijs van kennis en vaardigheden. Kortom, met een diploma ben je zeker dat de professionele training haar vruchten zal afwerpen!

Beloning voor een geslaagd examen


Aan het einde van je opleiding maak je een examen of een praktische eindopdracht. Scoor je meer dan 60%? Proficiat, je ontvangt je diploma! Is er geen examen op het einde van de opleiding? Dan ontvang je in de plaats een officieel certificaat, getuigschrift of deelnameattest.

Bewijs van je kennis en vaardigheden


Het bedrijfsleven waardeert de diploma’s van Centrum voor Bedrijfsopleidingen ten zeerste. Wanneer je een diploma van onze onderwijsinstelling ontvangt, beschik je over alle inhoudelijke tools en kennis om de vaardigheid in je sector in te zetten.

Begin van een levenslang leertraject


Heb je een diploma van Centrum voor Bedrijfsopleidingen? Dan kan je jezelf en je werknemers meteen inschrijven voor vervolgopleidingen of specialisatiecursussen, ook bij onze opleidingspartners in binnen- en buitenland. Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0