Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomst

19/11/2021 Thomas Verlinden

Onze opleidingen zijn ontwikkeld om de weg naar en doorheen je carrière te versoepelen. Door zelf in te zetten op de verwerving van relevante skills, creëer je een win-winsituatie. Enerzijds ben je op de hoogte van de totale werking binnen jouw ondernemingen en anderzijds bespaar je op de werving van extra werknemers. In plaats van dus tijd en geld te spenderen aan externe vakspecialisten, bieden we je de kans om er met behulp van onze cursussen zelf een te worden.

Digitalisering 

Jobs en werkvelden evolueren mee met de technologie. Door jezelf aan een constant tempo te blijven ontwikkelen, vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt en groeien je kwalificaties en vaardigheden mee met veranderende verwachtingen.

Mentale training

Door in te zetten op de verwerving van nieuwe skills train je je hersenen. Dat zorgt voor een positieve wisselwerking, want met een alerte geest verwerf je weer sneller vaardigheden. De verwerving van uiteenlopende skills zorgt ervoor dat je sneller schakelt en beter inspeelt op onverwachte situaties.

Succes

Een permanente ontwikkeling van vaardigheden vergroot je kans op succes. Mensen met succes zetten in op levenslang leren. Daarom is het belangrijk je tijd juist in te delen. In één dag zitten slechts 86.400 seconden. Gebruik ze verstandig.


relatedBlogs

10 studietips voor onze studenten

ICT & Webdevelopment: een sector boordevol potentieel

Studeer om te slagen. 6 studietips van onze experts.


previousLabel

Intellectuele ontwikkeling is voordelig voor iedereen

nextLabel

Volg het voordeligste pad naar jouw droomcarrière

blogTags


BlogCarrièreStuderenSkillsGroepslesVirtualThuisstudieFinancieelVoordeelBesparenCentrum voor avondonderwijsCentrum voor afstandsonderwijs

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-