Je hebt examengarantie

Centrum voor Bedrijfsopleidingen staat bekend om hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan ontvang je een diploma als bewijs van verworven vaardigheid. Onvoldoende? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos je herexamen in. We voorzien gratis onbeperkte herkansingen, omdat we er zeker van willen zijn dat de training geslaagd is en de verworven vaardigheden hun vruchten afwerpen. Hoewel examen afleggen optioneel is, raden wij onze cursisten dit ten zeerste aan. Indien je dit wenst, kan je zonder examen af te leggen in de plaats van een diploma een getuigschrift van deelname krijgen.

Examen is inbegrepen

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je wil herkansen, kan je dat bij dezelfde docent of bij een collega doen. Deze extra service is ook inbegrepen. Je betaalt dus hoogstens het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis!

Hoogste slagingskansen

Omdat je onbeperkt examen mag afleggen en perfect voorbereid wordt op het examen via ons online leerplatform, behoort Centrum voor Bedrijfsopleidingen tot de onderwijsinstellingen in België met de hoogste slagingskansen. Het merendeel van onze cursisten slaagt van de eerste keer. We voorzien gratis onbeperkte herkansingen, omdat we er zeker van willen zijn dat de training geslaagd is en de verworven vaardigheden hun vruchten afwerpen. Een diploma aan onze school is dan ook een bewijs van expertise. Wanneer je geslaagd bent, ben je zeker van je kunnen!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0