Succes verzekerdExamen is ultieme test


Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Hoewel examen afleggen optioneel is, raden wij onze cursisten dit ten zeerste aan. Onze diploma's bewijzen namelijk dat je de verworven vaardigheid onder de knie hebt. Indien je dit wenst, kan je echter altijd een getuigschrift van deelname krijgen zonder examen af te leggen.

Herkansen is inbegrepen


Wanneer je onvoldoende scoort, mag je herkansen. Je kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Deze extra service is ook inbegrepen in de totale kostprijs. Je betaalt dus altijd hoogstens het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis.

Slagen is kunnen


Omdat je onbeperkt examen mag afleggen en perfect voorbereid wordt op het examen via ons online leerplatform, behoort Centrum voor Bedrijfsopleidingen tot de onderwijsinstellingen in België met de hoogste slagingskansen. Het merendeel van onze cursisten slaagt van de eerste keer. We voorzien gratis onbeperkte herkansingen, omdat we er zeker van willen zijn dat de training geslaagd is en de verworven vaardigheden hun vruchten afwerpen. Een diploma aan onze school is dan ook een bewijs van expertise. Wanneer je geslaagd bent, ben je zeker van je kunnen!

VIND JOUW TRAINING

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-