Docent in de kijker: Marc de Wachter

Vandaag laten we docent Marc De Wachter aan het woord. Marc is docent Bedrijfsbeheer. Als eerste vertelt hij wat het belang van de opleiding bedrijfsbeheer is. Leer hem wat beter kennen in onderstaande blog!

moreInfo

Innovatief ondernemen in Vlaanderen

Met een goed innovatief bedrijfsconcept ligt de wereld voor je open. Kijk maar naar de pioniers in het bedrijfsleven. Deze hebben voor grote veranderingen gezorgd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Toch blijft innovatief ondernemen heel belangrijk. Lees er meer over in deze blog!

moreInfo

Waarom levenslang leren een must is

Regelmatig op cursus gaan en voortdurend werken aan je skills en vakkennis is dé manier om de top van de carrièreladder te bereiken. Wij zetten de belangrijkste redenen om jezelf bij te scholen voor jou op een rijtje.

moreInfo

Zelfstandigen halen meer geluk uit hun job dan ambtenaren, bedienden of arbeiders

Het Nationale Geluksonderzoek stelt dat een vijfde van ons algemene geluk bepaald wordt door wat we op de werkvloer beleven. Uit het onderzoek kwam ook een heel opvallend detail: zelfstandigen halen drie keer zoveel meer geluk uit hun job dan ambtenaren.

moreInfo

Iedereen kan een eigen zaak starten en basiskennis bedrijfsbeheer verhoogt slagingskans

De beslissing om het attest bedrijfsbeheer af te schaffen werd een tijd geleden goedgekeurd. Wie vroeger een eigen zaak wou starten, moest enkele ‘ondernemersvaardigheden’ kunnen voorleggen. Voor sommige starters vormde dit een obstakel om te ondernemen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0